Om oss

Vi är ett anrikt profilföretag med över 30 års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens större sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Vårt sortiment av profilprodukter och presentreklam

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande utbud av profilprodukter och presentreklam för företag. Vår ambition har alltid varit att vara en helhetsleverantör inom detta område, och vi har arbetat hårt för att uppnå detta mål.

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.
Brett utbud av profilprodukter

Vi strävar ständigt efter att utvidga vårt sortiment för att möta våra kunders behov. Våra populära produkter inkluderar profilkläder, logobollar, reklamparaply, reklampennor, reklammuggar och även reflexvästar och gåvokort.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.
Innan du beställer produkter med egen logo erbjuder vi alltid gratis korrektur så att du kan se hur din logo kommer att se ut. Vi strävar efter att säkerställa att din logo presenteras på bästa möjliga sätt.

Hittar du inte det du söker?
Använd gärna vår sökfunktion för att snabbt hitta rätt produkt. Om du inte hittar det du letar efter är du alltid välkommen att kontakta oss för personlig hjälp.

Kontakta oss gärna om du behöver ytterligare råd eller tips för att välja rätt produkt för ditt företag!

Korta fakta

Adress
Norra Mosvägen 7A, 692 71 KUMLA
Telefonnummer
0585-312 92
E-postadress
info@hasselberga.se
Org.nummer
5564206489